O nama

O kompaniji


O nama

Ko smo?

Sintofarm Adriatica d.o.o je preduzeće osnovano 2011. godine sa sjedištem u Orašju. Eksluzivni smo zastupnici multinacionalnih italijanskih kompanija SINTOFARM SpA, FATRO SpA, TecnoZoo, NewPharm i EFFEFFE PET FOOD S.R.L. Italy za BiH i zemlje regiona. Svojim kupcima nudimo široku paletu proizvoda za prevenciju i liječenje bolesti životinja.

Čime se bavimo?

Osnovna djelatnost je uvoz i distribucija veterinarskih lijekova, sirovina za farmaceutsku industriju - za upotrebu u veterinarstvu kao i aditiva i komponenti namijenjenih industriji stočne hrane. Naš prodajni program obuhvata veliki broj proizvoda vrhunske kvalitete među kojima se posebno ističu proizvodi od rifaximina - sintetičkog antibiotika iz roda ansamicine, koji su originalni i patentirani za europsko i svjetsko tržište.


Zaštita okoline

Sintofarm je svjetska realnost koja je u mogućnosti da poveća svoju produktivnost kao i brigu za prirodu i ljudska bića: veća pažnja proizvodnog procesa, veća zastita ekosistema.

Razlog za vjerovanje u Sintofarm je da je to kompanija koja zna kako da preuzme odgovornost prema svojim zaposlenicima, klijentima, okruženju i društvu.

Posljednje novosti