Novosti

Na tržistu BiH dostupni proizvodi Decongesta, Amyco i Galactis 750mg

U našoj veledrogeriji

Na tržistu BiH dostupni proizvodi Decongesta, Amyco i Galactis 750mg

Prvi put na tržistu BiH samo u našoj veledrogeriji Sintofarm Adriatica d.o.o Orašje možete pronaći proizvode koji su jedinstveni na evropskom i svjetskom tržistu, a to su lijekovi Decongesta, Amyco i Galactis 750mg.

Decongesta

DECONGESTA je indiciran SAMO kod kongestivnog zatajenja srca, dilatacijske kardiomiopatije i insuficijencije srčanih zalistaka (regurgitacije krvi kod mitralnog i trikuspidalnog zaliska).

Upustvo za upotrebu

Amyco

Profilaksa i terapija mikoza kože (Malassezia pachidermatis, Candida albicans) i dermatofitoza (Microsporum canis, Microsporum gypseum i Trichophyton mentagrophytes) komplikovano ili ne sa Gram-pozitivnim bakterijama (streptokoki, stafilokoki). Upotreba šampona AMYCO predstavlja valjanu pomoć za smanjenje širenja spora i skraćuje trajanje sistemske terapije.

Upustvo za upotrebu

Galactis 750mg

Za tretiranje akutnih kliničkih mastitisa kod krava u periodu laktacije izazvanih patogenim mikroorganizmima kao što su Gram-pozitivne bakterije osjetljive na linkomicin: streptokoke, stafilokoke kao Staphylococcus aureus uključujući sojeve koji proizvode penicilinazu, koagulaza negativni stafilokoki (Staphylococcus chromogenes i Staphylococcus epidermis), Staphylococcus agalactiae, Staphylococcus dysgalactiae i Staphylococcus uberis.

Upustvo za upotrebu

Posljednje novosti